Recenzja dde

Recenzja dde смотреть последние обновления за сегодня на .

Review : De laatste zes

7
2
0
00:22:28
27.06.2022

Hallo, Hallo Gekke mensjes. Hoe gaat het? Goed? mooi! Dit is mijn eerste Youtube video die ik heb gemaakt dus ik hoop dat jullie even veel plezier er van krijgen net als toen ik hem had gemaakt (ook als de eerste keer bewerken 3 dagen heeft geduurd) Dit was oorspronkelijk een video voor een examen opdracht maar uiteindelijk was het veel meer geworden, ik vond het zo speciale ervaring dat ik hopelijk snel weer zo iets kan maken. Dus met dat geschreven te hebben, Ik zie jullie later. Joe joe! De muziek die ik heb gebruikt: De muziek die door de hele video speelt = 🤍 Het liedje die alleen bij de review was = 🤍 En de spooky liedje = 🤍 Je kan me volgen op: Twitter (Op de banner) Instagram (Op de banner) Of natuurlijk op youtube zelf!

DE EFTELING GAAT SLUITEN?! - MINI EFTELING REVIEW

6135
329
25
00:27:45
25.06.2022

⇨ Abonneren - 🤍 ⇨ Davincstyle kleding - 🤍 ⇩ Meer informatie en de afspeellijsten ⇩ ⇨ Davincstyle Netwerk ↪ Instagram | 🤍 ↪ Twitter | 🤍 ↪ Twitch | 🤍 ↪ Website | 🤍 ⇨ LID worden van DavincstyleGames? ↪ 🤍 ⇩ Alle afspeellijsten ⇩ ↪ 🤍 ⇩ Afspeellijsten populair ⇩ ↪ Pretpark Reviews - 🤍 ↪ Planet Coaster (1 t/m 250) - 🤍 ↪ Planet Coaster (251 t/m 500) - 🤍 ↪ Planet Coaster Workshop - 🤍 ↪ No Limits 2 (1 t/m 250) - 🤍 ↪ No Limits 2 (251 t/m 500) - 🤍 ↪ No Limits 2 (501 t/m 750) - 🤍 ↪ Roblox - 🤍 ↪ Rollercoaster Tycoon 3 - 🤍 ↪ Vrachtwagenchauffeur - 🤍 ⇩ Overige afspeellijsten ⇩ ↪ American Truck Simulator - 🤍 ↪ Barn Finders - 🤍 ↪ Demolish and Build - 🤍 ↪ DroomCraft - 🤍 ↪ Grand Theft Auto 5 - 🤍 ↪ House Flipper - 🤍 ↪ Lego City Undercover - 🤍 ↪ Parkitect - 🤍 ↪ Planet Zoo - 🤍 ↪ Thief Simulator - 🤍 ⇩ Oude afspeellijsten ⇩ ↪ Alan Wake - 🤍 ↪ Assasin's Creed Origins - 🤍 ↪ Even lekker in bed - 🤍 ↪ Evil Within - 🤍 ↪ Far Cry 5 - 🤍 ↪ Outlast - 🤍 ↪ Outlast DLC - 🤍 ↪ Theeleuten - 🤍 ↪ Two Point Hospital - 🤍 ↪ Uncharted Legacy - 🤍 ↪ Wolfenstein Old Blood - 🤍 ↪ Wolfenstein 2 - 🤍 Laat vooral een leuke reactie achter onder één van mijn video's!

SAMEN.PL, reż Monika Stępień, Youtube, prod. 2022 - wideorecenzja Tomasza Raczka

14023
654
56
00:41:34
24.06.2022

Dziś recenzja serialu zrobionego przez Polaków w Holandii: SAMEN.PL, reż Monika Stępień, Youtube, prod. 2022 - wideorecenzja Tomasza Raczka _ Zapraszam na mój profil w serwisie Patronite gdzie można dołączyć do Patronów moich nowych projektów: 🤍 - 🏳️ Subskrybuj kanał 🤍 🎬 Więcej filmów 🤍 ➡️ Facebook 🤍 📷 Instagram 🤍 🐦Twitter 🤍 Tomasz Raczek – teatrolog (absolwent wydziału Wiedzy o Teatrze warszawskiej Akademii Teatralnej im. Aleksandra Zelwerowicza), krytyk filmowy i publicysta, wydawca (Instytut Wydawniczy Latarnik), autor programów telewizyjnych (TVP, Canal+, nFilmHD, Polsat) i radiowych (Radio Nowy Świat, TOK FM, RMF FM, Radio Klasyka, PR 2). Redaktor naczelny miesięczników Playboy, Voyage, Film, Magazyn Filmowy Stowarzyszenia Filmowców Polskich. Wicedyrektor TVP2, dyrektor kanałów filmowych nFilmHD 1 i 2, kierownik literacki Studia Filmowego OKO i teatrów w Warszawie, Gdyni i Chorzowie, dyrektor programowy prasowego koncernu wydawniczego Gruner & Jahr i portalu internetowego Ahoj.pl. Współtwórca legendarnego programu filmowego Perły z lamusa, który przez kilkanaście lat prowadził z Zygmuntem Kałużyńskim w TVP2. Autor kilkunastu książek o filmie, telewizji, wybitnych postaciach kultury masowej a także leksykonów filmowych "Perły kina" napisanych wspólnie z Zygmuntem Kałużyńskim. Popularyzator kinoterapii, oficer rozrywkowy na ostatnim polskim transatlantyku ts/s Stefan Batory. Laureat Wiktora oraz nagród za osiągnięcia w dziedzinie krytyki artystycznej: Nagrody im. Stanisława Wyspiańskiego I stopnia, Nagrody Państwowego Instytutu Sztuki Filmowej i Nagrody Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich. #TomaszRaczek #Raczek #Recenzja #film #kino #wideorecenzja

Miłość do włoskiej kawy | Recenzja ekspresu De'Longhi Dinamica Plus

1113536
942
113
00:06:25
10.08.2019

Miłość do Włoch, włoskiej kultury i energii najczęściej idzie w parze z miłością do dobrej kawy. Wiedząc, że wśród was jest wielu kawoszy, razem z dziewczynami z redakcji od pewnego czasu testujemy automatyczny ekspres do kawy De’Longhi Dinamica Plus. Zobaczcie, czy podbił nasze serca! Chyba nie ma lepszego sposobu na rozpoczęcie dnia od filiżanki dobrej, aromatycznej kawy. To także mój codzienny rytuał  Moim pierwszym ekspresem do kawy był ekspres kolbowy De'Longhi (podarowany zresztą w prezencie ślubnym), z tym większą ciekawością podchodziłam do tego testu. Okazało się, że obsługa De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95.S jest dziecinnie prosta – urządzenie ma dotykowy, kolorowy wyświetlacz, pozwalający szybko wybrać i przygotować jeden z 12 różnych napojów, m.in. espresso, cappuccino, latte macchiato czy caffe latte. Kto z nas nie lubi mlecznej pianki, która jest solidna i długo utrzymuje się na powierzchni kawy? Ekspres De’Longhi Dinamica Plus wyposażony jest w automatyczny, bardzo higieniczny system spieniania mleka LatteCrema, którego głównym elementem jest termiczna karafka, potrafiąca praktycznie sama się wyczyścić! Chcesz zabudować ekspres albo postawić go zaraz przy ścianie – to możliwe dzięki dostępowi do pojemnika na wodę od frontu urządzenia. Co ciekawe, ekspres De’Longhi Dinamica Plus możemy obsługiwać za pomocą aplikacji na smartfon – dzięki niej spersonalizujemy każdy napój i będziemy mogli zdalnie go przygotować. Chcecie dowiedzieć się więcej o wszystkich zaletach urządzenia i marce De'Longhi - zapraszam was na: 🤍 Gorąco polecamy wyśmienitą kawę Delonghi Kimbo Gourmet ☕️🥰 🤍 Zapraszam do oglądania, Joanna Wróblewska GREEN CANOE SUBSKRYBUJ kanał Green Canoe: 🤍 CZYTAJ: 🤍 OGLĄDAJ: 🤍 BĄDŹ NA BIEŻĄCO: 🤍 SKLEP VENUE: 🤍 Serdecznie polecamy książkę "PRZY STOLE" Joanny Marciniak-Wróblewskiej 🤍

Recenzja Linux Ubuntu DDE 20.04 LTS - Deepin Desktop Edition - Żywy sprzęt / bare metal test

4423
184
57
00:16:43
07.05.2020

#swiatlinuxa #swiatlinuksa #linuxpolska #easylinux #linuxjestprosty #alternatywadlawindows #opensource #distrotest #learnlinux #linuxdlakazdego Witam. Zapraszam do przeglądu systemu dawno wyczekiwanego czyli Ubuntu z pulpitem Deepin opartego na flagowym Ubuntu 20.04 LTS. Strona dystrybucji oraz pobieranie obrazu .iso 🤍 Test przeprowadzony na żywym sprzęcie o konfiguracji: AMD Ryzen 1600x 🤍4.0 Ghz OC 16GB RAM Radeon RX 570 8GB Sapphire Nitro+ HDD 500GB Media społecznościowe kanału: Discord: 🤍 Facebook: 🤍 Kontakt mailowy: swiatlinuksa🤍linux.pl Wspomaganie kanału PayPal: 🤍 Dotacje poprzez sms / blik i inne: 🤍

Opinie: Biserica Ortodoxa Ucraineana canonica NU s-a rupt de Patriarhia Moscovei

3286
303
59
00:34:28
29.05.2022

Canalul meu de Telegram este 🤍 Canalul meu de Rumble este 🤍

Opinie: Rusland of Oekraïne ? De Joodse Blik - Dhr. W. Van dijk

514
14
0
00:12:04
28.02.2022

Het #Rusland van #Poetin of #Oekraïne ? De Joodse Blik - Dhr. W. Van dijk 26 Adar I 5782 De in deze video geuitte denkbeelden zijn die van de spreker en vertegewoordigen al dan niet de denkbeelden van de beheerders van dit kanaal. Commentaar? U kunt dhr van dijk bereiken op zeewvandijk🤍hotmail.com of het hier beneden in de daavroor bestemde ruimte schrijven.

Hoyo de Monterrey Epicure Especial - recenzja cygara

4882
70
14
00:07:42
28.01.2014

Mocno spóźniona recenzja ;-) Na swoje usprawiedliwienie napiszę, że wynikło to z przyczyn pogodowych i losowych. Ten wysezonowany egzemplarz cygara HdM Epicure Especial dostałem od mojego przyjaciela, za co bardzo dziękuję :-) Epicure Especial weszło na rynek w roku 2008 jako linia stała, ale ponoć ten blend wystąpił wcześniej, w limitadzie z 2004. Z tego, co wyczytałem w internecie, cygaro to powinno się trzymać przynajmniej rok w humidorze, zanim się je zapali... Polecam moją stronę internetową, gdzie znajdziecie więcej recenzji - zarówno w wersji wideo, jak i pisanych: 🤍

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou - recenzja anime

14747
707
260
00:02:48
29.10.2019

Recenzja anime Arifureta. Muzyka: Far Away by Declan DP 🤍 Licensing Agreement 2.0 (READ) 🤍 Music promoted by Audio Library 🤍

Ważne jest każde ziarno kawy - recenzja ekspresu De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB

305767
245
94
00:09:10
29.01.2021

Jeżeli mój film pomógł Ci w zdobyciu wiedzy i wyborze właściwego sprzętu AGD, to możesz postawić mi wirtualną kawę w ramach rewanżu :-) 🤍 Jesteście ciekawi, jaki sprzęt stanowił największą atrakcję wśród wszystkich gości, odwiedzających nas w Święta? Ekspres De’Longhi PrimaDonna Soul wyrósł na prawdziwą gwiazdę mojej kuchni! Więcej dowiecie się na 🤍 Ten świetnie wyglądający ekspres automatyczny to przełom w portfolio marki De’Longhi. Co o nim stanowi? To zdecydowanie innowacyjna technologia Bean Adapt: automatycznie dostosowuje ona parametry mielenia i parzenia dowolnych ziaren kawy, aby przy najlepszej ekstrakcji zachować i wzmocnić ich właściwości, smak i aromat. Urządzenie świetnie wygląda: duży, dotykowy, kolorowy wyświetlacz i elegancka, stalowa obudowa od razu przyciągają uwagę. Jedno naciśnięcie przycisku wystarcza, żeby przygotować jeden z 20 napojów. Urządzenie oferuje bardzo szeroką gamę kawowych napojów, w tym unikalne, praktycznie niespotykane w tego typu ekspresach receptury - long black, over-ice i cortado. Ich perfekcyjne przygotowanie gwarantują system spieniania LatteCrema, elektronicznie regulowany młynek oraz ciśnienie 19 barów, zapewniające bogaty i intensywny aromat naparu. Karafka systemu czyści się właściwie sama, co czyni cały system bardzo praktycznym i higienicznym. Ekspres jest bardzo łatwy w obsłudze, którą ułatwia mobilna aplikacja De'Longhi Coffee Link pozwalająca połączyć się z ekspresem za pomocą telefonu, aby wybrać preferowany napój, zapisać własną recepturę oraz wygodnie sterować urządzeniem. Pełna specyfikacja ekspresu do kawy De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.74.MB dostępna na: 🤍 W rodzinie ekspresów De’Longhi PrimaDonna Soul znajdziecie także: - PrimaDonna Soul 610.75 – urządzenie przygotowuje 20 napojów (w tym nowości: cortado, long black, over-ice), posiada termiczną karafkę do spieniania mleka, możliwość zdefiniowania 5 profili użytkownika a także funkcje “Mug to go”. Dodatkowo na wyposażeniu ekspres posiada dzbanek do kawy. Link - 🤍 - PrimaDonna Soul 610.55 – przygotowuje 18 napojów (w tym nowość: cortado) i ma możliwość zdefiniowania 3 profili użytkownika. W zestawie posiada zwykłą karafkę do spieniania mleka. Link - 🤍

Recenzja Bleu De Chanel EDP

4019
127
19
00:05:09
11.03.2021

linki poniżej ✔Mój newsletter, nowe perfumy, zniżki: 🤍 - LINKI DO PERFUM Bleu: 🤍 & 🤍 - 🛍 Perfumy ze zniżką: 🤍 & 🤍 & 🤍 🛒 Zarabiaj zakupami online z cashbackiem: 🤍 - ✔Instagram: 🤍 ✔Strona: 🤍 - 💵 WSPÓŁPRACUJ ZE MNĄ: info🤍monikacioch.com #bleudechanel #chanel #bleu #recenzjaperfum #najlepszeperfumymęskie #najlepszeperfumy

Ekspres do kawy – zdecydowanie warto! | Recenzja ekspresu do kawy De’Longhi Dinamica

917199
1047
268
00:11:10
20.06.2018

Zapraszam was do obejrzenia mojej recenzji automatycznego ekspresu do kawy De’Longhi Dinamica. Ekspres zagościł w moim domu zaledwie 4 tygodnie temu, a ja nie wiem, jak mogłam do tej pory funkcjonować bez niego. To zdecydowanie najlepszy wybór dla wszystkich, którzy cenią sobie pyszną kawę. Zobaczcie film i przekonajcie się, jak prosta jest obsługa tego urządzenia. Mam nadzieję, że jeżeli aktualnie poszukujecie ekspresu do kawy, moje obserwacje pomogą wam wybrać urządzenie odpowiednie do waszych potrzeb. Automatyczny ekspres do kawy De’Longhi Dinamica ECAM 350.75.S pozwoli Ci błyskawicznie przygotować aż 13 różnego rodzaju napojów, m.in. kawę espresso, long, latte macchiato, caffelatte, cappuccino, espresso macchiato czy flat white. Unikalny system spieniania mleka LatteCrema sprawi, że Twoje ulubione kawy mleczne będą smakować tak, jak we włoskiej kawiarni. Wszystkie napoje przygotujesz w bardzo łatwy sposób dzięki czytelnemu, prostemu w użyciu wyświetlaczowi. Więcej informacji o ekspresie do kawy De’Longhi Dinamica ECAM 350.75.S znajdziesz na: 🤍 Poznaj historię i pełną ofertę marki De’Longhi na: 🤍delonghi.com.pl Zapraszam również do przeczytania pełnej recenzji ekspresu na moim blogu: 🤍 _ I invite you to see my review of the De'Longhi Dinamica coffee machine. The espresso machine arrived in my home only four weeks ago, and I don’t know how I could live without it until now. This is definitely the best choice for everyone who appreciates delicious coffee. See the movie and look how easy it is to operate this device. I hope that if you are currently looking for a coffee machine, my observations will help you to choose the right one for your needs. The De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S automatic coffee machine will allow you to quickly prepare up to 13 different types of drinks, including espresso coffee, long, latte macchiato, caffelatte, cappuccino, espresso macchiato or flat white. The unique LatteCrema milk foaming system will make your favorite dairy coffee taste the same as in an Italian cafe. You will prepare all the drinks in a very easy way thanks to a clear, easy-to-use display.

TOM FORD BEAU DE JOUR - RECENZJA. PIĘKNE PERFUMY AROMATYCZNO-FOUGERE / Perfumy do biura

2087
85
48
00:08:40
22.08.2021

Czy perfumy aromatyczno-fougere mogą pachnieć nowocześnie? Mogą! Zapraszam Was na recenzję zapachu Toma Forda o nazwie Beau de Jour w koncentracji EDP. Napiszcie w komentarzach, który zapach z portfolio marki jest Waszym ulubionym Tom Ford - Beau de Jour 🤍

Zimowy obłęd czyli recenzja Lalique Perles de Lalique ASMR - soft spoken

1391
40
36
00:18:16
05.02.2021

#asmr​ #asmrpl​ #recenzja #Lalique #Lalique Perles Witajcie, z tej strony Aura Moi Drodzy dziś przychodzę do Was z recenzją niesamowitego zapachu jakim jest Lalique Perles de Lalique czyli prawdziwy zapach Królowej Zimy. Przepiękny, prosty, oszroniony flakon i mróz za oknem to doskonały czas do stosowania tych perfum właśnie teraz. Znajdziemy tu między innymi bułgarską różę, pieprz i soczystą paczulę. Jeśli chcecie się wyróżnić i spróbować czegoś zupełnie innego niż wszystko inne, to spróbujcie same ;) Jak zwykle będzie mi bardzo miło jeśli zostawicie łapkę w górę i komentarz, gdyż właśnie teraz gdy kanał jest w fazie rozwoju jest to dla mnie szczególnie istotne aby docierał do większej ilości odbiorców. To również daje mi poczucie pewności, że moja praca nie idzie na marne.

Ekspres do kawy De'Longhi Eletta Explore - recenzja

6903
134
47
00:06:46
03.06.2022

Czy warto kupić ekspres do kawy De'Longhi Eletta Explore- oczywiście, że warto! To ekspres, który przygotowuje ponad 40 napojów zimnych i gorących! To ekspres z pojemnikiem na mleko, a konkretnie to nawet dwoma! Ma dwie karafki- jedna do spieniania mleka na zimno a druga do spieniania na gorąco. W filmie powiem Ci: -jak czyścić ekspres do kawy, - jak obsługiwać ekspres, - jak personalizować kawę. Jakie napoje przygotowuje ekspres Eletta Explore: Espresso, Kawa, Long, Doppio+, Dzbanek Kawy, Over Ice, Cold Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Cappuccino+, CappuccinoMix, Gorące Mleko, CaffeLatte, Flat White, Cortado, Espresso Macchiato, Cold Cappuccino, Cold Cappuccino Mix, Cold Latte Macchiato, Cold CaffeLatte, Cold Milk, Cold Flat White, Spienione mleko. Ekspres umożliwia również zrobienie kaw mlecznych z mleka roślinnego: sojowego, migdałowego czy owsianego! Cenę ekspresu możesz sprawdzić tutaj: wersja srebrna ECAM450.55.S 🤍 wersja ciemno szara ECAM450.55.G 🤍 Zapraszam też na: MOJĄ STRONĘ 🤍 MÓJ FB 🤍 MÓJ INSTAGRAM 🤍 Współpraca/kontakt: bok🤍paniagd.pl

Emmaljunga NXT90 de luxe, wózek 2w1 RECENZJA

29
2
0
00:17:22
27.06.2022

Poznaj mnie na moim instagramie: 🤍posłuchaj_mamo :) 🤍 Dowiesz się kim jestem, skąd mam doświadczenie! Na instagramie zobaczysz więcej wiedzy ogólnej, nie tylko recenzji wózków czy fotelików :) WYMIARY: Całkowita szerokość podwozia z kołami: 58,5 cm Składane podwozie bez kół: 80/48/18 cm Siedzisko (wewnątrz):105/32 cm Gondola (wewnętrzna):76/34/21 cm Gondola (zewnętrzna): 81/38/34 cm Wysokość rączki (najniższa - najwyższa): 68-115 cm WAGA: Podwozie bez Koła: 8,4 kg Koła od: 3,3 kg Siedzisko: 4,1 kg Gondola NXT: 4,1 kg 🤍 00:00 - wszystko na temat marki Emmaljunga 03:08 - unboxing i składanie 04:00 - omówienie modelu NXT90 10:55 - składanie wózka 11:53- spacerówka Daj znać w komentarzu, co Ci się podobało, a czego Ci brakowało. Kanał tworze dla rodziców, jestem otwarta na wszelki feedback!

TEST ZAPACHÓW OD PARFUMS DE MARLY!!! Recenzja perfum Herod, Godolphin, Galoway, Percival, Pegasus

3346
109
19
00:17:49
25.10.2020

Zapachniści.pl - 🤍 Fanpage - 🤍 Mój Instagram: 🤍 Perfumowa Grupa: 🤍 Timestampy: 00:00 - Przywitanie i wstęp 02:25 - Parfums de Marly Godolphin 05:12 - Parfums de Marly Pegasus 08:50 - Parfums de Marly Percival 12:01 - Parfums de Marly Galloway 14:04 - Parfums de Marly Herod 17:17 - Zakończenie NAJLEPSZE PERFUMY NA JESIEŃ 2020 - POLECANE MĘSKIE ZAPACHY TOP 10!!! 🤍 NAJLEPSZE PERFUMY DLA NASTOLATKÓW - DO SZKOŁY I NIE TYLKO 🤍 NAJBARDZIEJ SEKSOWNE MĘSKIE PERFUMY NA RANDKĘ - TOP 10!!! Idealne na walentynki ;) 🤍 MOJE ULUBIONE PERFUMY Z DUŻĄ PROJEKCJĄ - TE ZAPACHY MAJĄ "OGON"!!! 🤍 TANIE MĘSKIE PERFUMY NA ZIMĘ!!! Najlepsze zimowe zapachy do 100zł za 100ml: 🤍 Top 10 Tanich męskich zapachów - Tanie męskie perfumy do 100zł 🤍 Najlepsze uniwersalne męskie perfumy - TOP 10 zapachów na każdą pogodę i każdą okazję: 🤍 Najlepsze męskie zapachy klubowe. Perfumy męskie na imprezę: 🤍 Niektóre z zamieszczonych linków to linki afiliacyjne Kontakt e-mail: bartekw.yt🤍gmail.com Kontakt fb: 🤍

Versace Eros Eau De Parfum (2020) - Czy warto kupić??? Recenzja i porównanie z wersją EDT i Flame

9643
195
71
00:10:51
23.12.2020

Recenzja nowej wersji Erosa od Versace. Czy są to perfumy warte uwagi? Oglądajcie!!! Zapachniści.pl - 🤍 Fanpage - 🤍 Mój Instagram: 🤍 Perfumowa Grupa: 🤍 MĘSKIE PERFUMY ZIMA 2020/2021!!! TOP 10 - Najlepsze zapachy dla mężczyzn na zimę! 🤍 NAJLEPSZE PERFUMY DLA NASTOLATKÓW - DO SZKOŁY I NIE TYLKO 🤍 NAJBARDZIEJ SEKSOWNE MĘSKIE PERFUMY NA RANDKĘ - TOP 10!!! Idealne na walentynki ;) 🤍 UNIWERSALNE MĘSKIE PERFUMY - Zapachy na każdą pogodę i każdą okazję. 🤍 MOJE ULUBIONE PERFUMY Z DUŻĄ PROJEKCJĄ - TE ZAPACHY MAJĄ "OGON"!!! 🤍 TANIE MĘSKIE PERFUMY NA ZIMĘ!!! Najlepsze zimowe zapachy do 100zł za 100ml: 🤍 Top 10 Tanich męskich zapachów - Tanie męskie perfumy do 100zł 🤍 Najlepsze męskie zapachy klubowe. Perfumy męskie na imprezę: 🤍 Kontakt e-mail: bartekw.yt🤍gmail.com Kontakt fb: 🤍

Charles de Gaulle: "Pamiętniki nadziei" - recenzja - dr Piotr Napierała

2615
65
3
01:13:12
17.04.2022

Charles de Gaulle: "Pamiętniki nadziei" - recenzja - dr Piotr Napierała

Lansky Sharpening System DE LUXE - TEST - RECENZJA i ostrzenie CRKT M21-04. Simon D. [PL]

7955
90
9
00:20:21
03.06.2016

Test i recenzja zestawu Lansky De luxe, oraz ostrzenie noża za jego pomocą. Fajna sprawa. Zapraszam.

Recenzja perfum Bleu de Chanel

32973
398
76
00:09:33
19.07.2015

Zobacz też recenzję męskich perfum CK Free Calvin Klein: 🤍 Mój Instagram: 🤍 Blog - 🤍 Warto obejrzeć reklamę 🤍 Świetna muzyka i klimat.

Ekspres do kawy zdecydowanie warto Recenzja ekspresu do kawy De’Longhi

3346
8
5
00:01:26
21.01.2019

Ekspres do kawy zdecydowanie warto Recenzja ekspresu do kawy De’Longhi. Video polen

Recenzja mate rojo especial wraz z dulce de leche Havanna.

194
10
7
00:14:16
10.04.2021

Mate rojo especial jest yerbą dość delikatną, słodową z nutą słodyczy. Tym razem organoleptycznie sprawdziłem czy pasuje do Dulce de Leche i okazało się, że bardzo dobrze pasuje.

Dictatorii de opinie | Mihai Margineanu

23651
794
35
00:04:54
26.03.2021

#margineanu #mihaimargineanu #dictatoriideopinie Dictatorii de opinie | Mihai Margineanu muzica: MihaiMargineanu versuri: MihaiMargineanu Orchestratori: vioara : Cristi Horia chitara: Michele Visan si Mihai Margineanu chitara solo: Kiba Bass : Vasile Bebe Malic Percutii : Nicu Dumitrescu (Superchill) Tobe: Florin Ionescu Inregistrare din concertul live on-line din 19 martie 2021 🤍 🤍 © Mihai Margineanu All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Pikobelo eko-gainer? | ACTIVLAB De Luxe Gainer | Recenzja | #doktorfit

720
30
7
00:06:14
10.09.2021

Czy "deluxe" faktycznie oznacza "premium"? I czy produkt ekonomiczny w ogóle można określić takim mianem? Maciek odpowiada. Dołącz do naszej grupy na Facebooku: 🤍 Słowo klucz: "kaczka" NASZ SKLEP INTERNETOWY: 🤍 – z kodem "DZIK" 12% rabatu! FACEBOOK: 🤍 INSTAGRAM: 🤍 0:00 Wstęp 0:20 O firmie 0:57 Opakowanie, gramatura, cena, skład, smaki 2:36 Testy praktyczne i oceny 5:28 Podsumowanie, zakończenie

Business Networking. Sondaj de opinie

24
0
0
00:02:01
01.08.2021

Detalii: 🤍

Recenzja #3 - Piwo Abbaye de Vauclair Biere Blonde

268
12
6
00:13:46
02.05.2019

Zawiera beknięcia

Hanz De Fuko Quicksand - recenzja matowej pomady/suchego szamponu do włosów

8275
70
6
00:08:36
13.11.2016

W tym odcinku opowiadam o pomadzie do włosów Hanz De Fuko Quicksand, która jest również suchym szamponem do walki z tłustymi włosami. Recenzję możesz też przeczytać na blogu: 🤍 Pomadę możesz nabyć w sklepie Menspace.pl: 🤍 Zapraszam do innych portali, gdzie jestem obecny: BLOG: 🤍 FACEBOOK: 🤍 INSTAGRAM: 🤍 TWITTER: 🤍 Ten film powstał przy użyciu Edytora wideo YouTube (🤍

PARFUMS DE MARLY LAYTON VS LAYTON EXCLUSIF - PORÓWNANIE, RECENZJA, TEST

2069
62
24
00:12:07
19.09.2020

Czy Layton to najlepsze niszowe perfumy dostępne na rynku? A może lepsza jest wersja Exclusif? Oglądaj!!! Zapachniści.pl - 🤍 Fanpage - 🤍 Mój Instagram: 🤍 Perfumowa Grupa: 🤍 Timestampy: 00:00 - Przywitanie i wstęp 01:12 - Layton 07:03 - Layton Exclusif 10:15 - Podsumowanie 11:51 - Zakończenie NAJLEPSZE MĘSKIE PERFUMY NA LATO 2020!!! TOP 10 - Letnie męskie zapachy 🤍 NAJLEPSZE MĘSKIE PERFUMY NA WIOSNĘ 2020 - Zapachy męskie TOP 10 🤍 NAJBARDZIEJ SEKSOWNE MĘSKIE PERFUMY NA RANDKĘ - TOP 10!!! Idealne na walentynki ;) 🤍 MOJE ULUBIONE PERFUMY Z DUŻĄ PROJEKCJĄ - TE ZAPACHY MAJĄ "OGON"!!! 🤍 TANIE MĘSKIE PERFUMY NA ZIMĘ!!! Najlepsze zimowe zapachy do 100zł za 100ml: 🤍 Top 10 Tanich męskich zapachów - Tanie męskie perfumy do 100zł 🤍 Najlepsze uniwersalne męskie perfumy - TOP 10 zapachów na każdą pogodę i każdą okazję: 🤍 Najlepsze męskie zapachy klubowe. Perfumy męskie na imprezę: 🤍 Kontakt e-mail: bartekw.yt🤍gmail.com Kontakt fb: 🤍

Recenzja Gentleman Eau de Parfum Boisée Givenchy || Pachnidelko.pl

1666
27
5
00:03:45
18.09.2020

Recenzja Gentleman Eau de Parfum Boisée Givenchy Ciężko znaleźć osobę, która by nie znała czy nie słyszała o przynajmniej jednej odsłonie zapachu z serii Gentleman bądź Gentleman Only. To jedne z najpopularniejszych linii zapachowych tej marki, których pierwsza wersja pojawiła się już w 1974 roku! Od kilku lat marka Givenchy co roku wypuszcza kolejną wariację na temat tego klasyka i dzięki temu co roku powiększa się grupa fanów i fanek tych serii. 🤍 Dziś skupiamy się oczywiście na premierze z roku 2020 i jest nią Gentleman Eau de Parfum Boisee. To perfumy, które najprościej opisać dwoma przymiotnikami: drzewne i przyprawowe. Bez wątpienia to właśnie nuty drzewne odgrywają tu najważniejszą rolę i są motywem przewodnim całej kompozycji. Prezentują się one w wydaniu dość suchym i lekko pikantnym za sprawą czarnego pieprzu. To zapach, który jest dość stonowany, nie należy do tych mocno krzykliwych i intensywnych, ma w sobie dużo spokoju i takiej niewymuszonej elegancji. 🤍 Jeśli mieliście okazję już przetestować Gentleman Eau de Parfum Boisee dajcie znać jak Wy odbieracie ten zapach i co sądzicie o całej serii Gentleman od Givenchy! Czekamy na Wasze komentarze i opinie! Odwiedźcie nas na naszych social mediach i stronie internetowej! Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 WWW: 🤍

Chili-jemy - Roxa De Cacho Multicolor - opis i recenzja papryki

244
22
11
00:07:22
17.05.2022

Chili-jemy to wyjątkowa playlista, w której opisuję odmiany pod kątem uprawy jaki i smaku, aromatu oraz ostrości. Tym razem próbowałem Roxa De Cacho Multicolor. Pierwszy raz widziałem paprykę, której owoc zmienia kolor z białego, przez różowy do czarnego, czerwonego, purpurowego i pomarańczowego! Chcesz wysłać mi swoją papryczkę albo sos? Pobierz formularz poniżej! ➡️ Formularz zgłoszenia sosu: 🤍 ➡️ Formularz zgłoszenia papryki: 🤍 Nasiona możesz znaleźć tutaj: 1. Hydroponika Bez Ogródek - Sklep - 🤍 2. Chili Pepper Lab - Sklep - 🤍 Zacznij wspierać ten kanał, a dostaniesz te bonusy: 🤍 Zapraszam również do odwiedzenia: Mojej strony: 🤍 Mojego Fanpage: 🤍 Mój kanał na Instagramie: 🤍 oraz moich grup na Facebook.com - Giełda Ostrości: 🤍 - Ostre przepisy: 🤍 - Ostra papryka i hydroponika: 🤍 - Uprawa warzyw i ziół w domu: 🤍 Utwór: Dreams in Color - EP - Razorspade Wytwórnia: Epidemic Sound #recenzja #roxadecachomulticolor #pepper

RECENZJA - CRUZ DE MALTA ELABORADA | #TrzechYerbaczy

1681
40
14
00:06:59
13.04.2019

👉 FANPAGE ► 🤍 👉 INSTAGRAM ► 🤍 👉 SUBSKRYBUJ ► 🤍 WITAJCIE! Na naszym kanale zaczynamy nowy format - recenzje określonych marek yerba mate. Na sam początek postanowiliśmy wziąć pod lupę bardzo znaną argentyńską yerbę, Cruz de Maltę Elaboradę. Z racji tego, że po raz pierwszy robimy taki format, wszelkie porady i sugestie w komentarzach są mile widziane. Mamy nadzieję, że zostaniecie z nami na dłużej. Bądźcie częścią społeczności mateistów! Mamy już w planach ciekawe materiały. :) _ "Trzech Yerbaczy" to projekt trzech studentów, których łączy miłość do napoju wywodzącego się z Ameryki Południowej - yerba mate. Aleksander Bernard, Krzysztof Górniak i Cezary Kapturkiewicz w ciekawy sposób recenzują i opowiadają o jednym z najzdrowszych ziół na świecie, który zyskuje coraz więcej sympatyków i zwolenników poza Paragwajem, Urugwajem, Brazylią oraz Argentyną. Dlaczego coraz więcej osób odrzuca kawę czy napoje energetyczne na rzecz napoju z listków i gałązek ostrokrzewu paragwajskiego? Ten kanał jest miejscem, gdzie zgłębisz swoją wiedzę na temat yerby. _ 👉 SKLEP: 🤍 👉 KOSZULKI: 🤍 _ Wszelkie prawa autorskie należą do grupy Trzech Yerbaczy. All rights reserved. © _

Recenzja Inou Battle wa Nichijou kei no Naka de

546
9
0
00:08:20
29.07.2015

Recenzja Inou Battle wa Nichijou kei no Naka de 🤍 Link do kanału discord: 🤍 recenzja zawiera fragment anime więc prawdopodobnie ją usuną (kiedyś) edit. Yt wyciął fragment...

GUERLAIN Lingerie de Peau 01N #Recenzja #TEST całodniowy

8758
106
13
00:20:29
15.03.2017

SUBSKRYBUJ mój kanał, żeby nie przegapić kolejnego filmu. 🤍 ### POLECAM OBEJRZEĆ: ### NOWOŚCI w akcji #DIORSKIN Nude Air #GUERLAIN Terracotta 🤍 Giorgio Armani "FLUID SHEER" Magia w butelce 🤍 Próbuję nowości: Burberry, Clinique ( cienie, podkład, róż itd) 🤍 #HAUL #Zamówienie z SEPHORY 🤍 #Porządki w toaletce #Przegląd PALET cieni #YSL,NARS,YSL itd 🤍 #MEGA OBJĘTOŚĆ WŁOSÓW #Fryzura w 3 minuty! #bez ciepła 🤍 #DIOR STAR *Pierwsze Wrażenie - 1 dzień TESTU* 🤍 * DIOR Rosy Glow * MAGICZNY Róż * Kolor, który się zmienia * 🤍 Porządki w toaletce - PODKŁADY- Selekcja - co zostawiam? 🤍 BURBERRY Fresh Glow , NARS Radiant C.C. , TOO FACED 🤍 #3 💋PORANNY MAKIJAŻ💋 Dior NUDE Air, Dior ROSY Glow, NARS Radiance, Bare Minerals, PIERWSZE WRAŻENIA. 🤍 👯 HAUL Sephora / Dior, NARS, Bare Minerals, Guerlain, Too Face👯 🤍 💋Poranny Makijaż💋 Recenzja Clarins TR / Laguna vs. Shiseido / 🤍 💋Poranny Makijaż💋 - Nowości w akcji / Guerlain, NARS, Tom F 🤍 Co kupić w Douglas, Sephora? / Kosmetyki PERFUMERYJNE/ 🤍 Adres do koresp.YouTubowej. DOROTA MALINOWSKA Skrytka pocztowa nr. 11 ul. Gościnna 2 03-295 Warszawa. !!! Popularne TESTY NA ŻYWO / RECENZJE !!! : ✿5 najlepszych PODKŁADÓW : 🤍 ✿Loreal False Lash Wings / sztuczne rzęsy !!!! 🤍 ✿Estee Lauder Double Wear / MOCNE KRYCIE : 🤍 ✿NARS Sheer Glow , kolr Figi : 🤍 ✿Maybelline Affinitone : 🤍 ✿Dior DiorSkin NUDE : 🤍 ✿ Recenzje moich nowości.Podkłady, cienie,tusze, kredki itp 🤍 ✿ TEST Mas(ak)ry z Sephory !!! 🤍 ✿ Ulubieńcy listopada w akcji!! MAC i Makeup Revolution 🤍 FACEBOOK : 🤍 ✉Kontakt ze mną : dorciaaaa833🤍wp.pl

Назад
Что ищут прямо сейчас на
recenzja dde cloudflare exchange Gus samsudin jadab coffe facepack GMOD vanguard sniper d3 Epic combo Video Maker Raposa Verde Binance liquid swap S2 Pro como podar ficus штрафы за нарушение самоизоляции MALAYSIA POP ue4 road following AI Realme V25 camera C compiler windows обман Польша BANGLESS LISA